tirsdag 6. oktober 2009

Ny runde

Snart er det klart for en ny runde, grunnet høstferie m.m. ble det noen uker opphold men til helgen er det bare å brette opp ermene igjen. Skal legge inn siste rest av isolasjon. Elektrikeren skal opp dit i løpet av denne uken og legge inn tomrør for lamper og spoter i taket slik at jeg kan legge på diffusjonssperren og legge panelet i taket. Må få unna så mye som mulig av materialer da det ligger en 2 meter høy stabel på langs i hele hytta nå, men legger jeg panelet i himlingen i første etasje og på hemsen så får jeg vel nesten halvert haugen så det blir noe lettere å flytte rundt.

Snekkeren var imponert over byggesettet fra Familiehytta (sett mot prisen) men et par småting har det vært. Det var 4 meter for mye med takrenne...men manglet ca en meter med beslag. Vindsperre var det også noe snaut med, men snekkeren hadde en rest liggende så det løste seg. Jeg kommer også til å kjøpe inn mer vindsperre og legge på utsiden av kneveggen da det ikke er beregnet med i byggesettet. Kommer nok også til å legge 50 mm til med isolasjon i den delen av himlingen som ligger utenfor kneveggen på hemsen (kun 150 mm som følger med til dette). Furugulvet hadde litt varierende kvalitet (av det jeg har åpnet så langt) men ikke verre enn at det aller meste kunne brukes. Utover det var det både rikelig og riktig med materialer. Og servicen har vært veldig god, så alt i alt er vi godt fornøyd med Familiehytta.

Så langt har også rørlegger, snekker, og elektriker bare vært en fornøyelse også og til helgen skal rørlegger og undertegnende strekke en 80 meter lang varmekabel i vannrøret da han var litt bekymret for om det ble liggende dypt nok grunnet mye fjell der de gravde ned.

Rapport etter kommende helgs fremskritt kommer:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar